Torsdagsupdate

mars 10, 2011 i Diverse

Kom nyss hem från konferensen med en grönjä-lig huvudvärk. Dels för att man lyssnat och koncentrerat sig hela dagen nonstop plus att man haft William i huvudet resterande tiden och väntat på att höra av Astrid Lindgren i luren.

Idag på konferensen var det utbildning hela dagen och inget som rörde jobbet direkt. Var en extremt givande dag och vi ska fortsätta i juni med just denna biten. Att lära känna sig själv, sin omgivning och jobba med mål. Personlig utveckling helt enkelt. Innan vi slutade skulle vi med öppen handflata slå en träbit i 2 delar. Med rätt teknik, fokus och tanke var det rena barnleken. I det läget tänkte jag på Williams oförklarliga tillstånd kan jag säga.

Nu har sjukhuset hört av sig och man har läst av värdena från hans hjärta. Det är fortfarande ett värde som är ganska högt (utan att gå över gränsen) och det är tydligen något som är ärftligt, så gissa vad, jag och Cattis ska också springa runt med sån där mackapär. Men det blir ju bara som en gratis hälsokontroll. Klart man gör det. Annars ska man göra en ny  eeg där han skall väckas upp mitt i natten flertalet gånger och sedan ska man in tidigt på morgonen till sjukhuset för att fortsätta testet där. Det är grymt skönt att man är så grundliga i det man gör. Men det som jag tycker är sjukt märkligt är att sjukhuset inte fått tag i de som hade hand om William i ambulansen ännu! Hallå 2011? Man måste ju veta vilka det var, samt att dessa människor måste väl ha en fungerande telefon. Men men, de hör väl av sig till sjukhuset snart iaf. Nu blir det ett varmt bad och sen sova. Imorgon ville William gå till dagis, men jag kommer att vara med honom där. Ska prata med personalen och se hur vi kan lösa det för William nu. Sjukhuset har sagt att dagis är ok, men att han skall ha 100%:ig uppsyn om han åker kana, eller klättrar osv. Är det något som dom fixar? Nu ska man lita på dagiset som man tjafsar om rutorna med.